Hoorde je al van onze services?

Witte Raven is een HR partner. Niet zomaar een zoveelste leverancier van gepimpte cv’s of een kantoor dat kandidaten overlaadt met holle vacatures.
We werken zeer gericht en mikken steeds op kwaliteit. Daarbij stellen we de lange termijn altijd voorop.
Elke werkgever is uniek, en daarom stemmen we onze aanpak steeds met je af. Dat maakt ons tot een gerespecteerde partner in onderstaande domeinen.

Onze diensten

werving & selectie

Wellicht ondervond je zelf al dat aanwerven op vandaag niet evident is. Daarom zoek je een partner die mee is met zijn tijd. 
Het volstaat immers niet meer een advertentie te plaatsen en achterover leunend in de zetel te wachten op sollicitanten.
Benieuwd naar onze up-to-date methodes?

assessments

Van e-assessments die persoonlijkheid in kaart brengen tot full assessments op maat. 
Witte Raven beschikt over een uitgebreid instrumentarium en kan rekenen op een ervaren arbeidspsycholoog. 
Samen de mogelijkheden bespreken?

HR consultancy

Witte Raven kan beroepen op een team van freelancers.
No stress dus wanneer een collega ziek uitvalt of één van je HR projecten ondersteuning vereist.
Nood aan tijdelijke extra bemanning? 

 

#Competentiemanagement #Retentie
#Evaluatie #EmployerBranding

Enkele klanten aan het woord

fab
Katrien - HR Officer

Witte Raven heeft ons op korte termijn sterke commerciële profielen weten aanleveren en we hebben dan ook via hen een uitstekende nieuwe medewerkster kunnen aanwerven. De samenwerking en communicatie verloopt steeds heel erg vlot: snelle terugkoppeling en to the point info mbt de kandidaten.

vestas_new
Dirk - Service Manager

Ik waardeer enorm de open communicatie en sterke klantgerichtheid die de professionele werkethiek van het duo ondersteunt. Ik heb voor uiteenlopende profielen tot hiertoe een zeer goed resultaat bekomen in aantal kandidaten, termijn en kwaliteit van de afstemming van de CV’s op de vacature en de bedrijfscultuur.

download
Xavier - Zaakvoerder

Als groeiend en ambitieus bedrijf hechten we belang aan partners die kunnen meedenken met ons en een langetermijnrelatie vooropstellen. Dit vinden we terug bij Witte Raven. Daarnaast onderscheiden ze zich ook in hun flexibiliteit en nuchtere ingesteldheid.

argenta
Geertrui - Zaakvoerder

Ik noem Witte Raven vaak lachend de ‘Argenta’ van de HR bureaus maar daar komt het wel effectief op neer. We delen dezelfde waarden. Eenvoudig – Transparant -  Dichtbij – Kostenbewust - Werken op maat van de klant. Na een eerste succesvolle aanwerving hebben wij dan ook geen seconde getwijfeld om opnieuw met hen in zee te gaan.

Privacybeleid & Disclaimer | Copyright © 2023 - Witte Raven | Website created by Siteproject